Vaxriket i Glommen

Handgjorda ekologiska doftljus

Julgåvor för företagskunder

Ge dina anställda och kunder ett ljus i vintermörkret

Doftljus skänker ljus och väldoft i vintermörkret och är en uppskattad julklapp. Du väljer fritt bland alla våra dofter för att få fram den perfekta kombinationen till mottagaren. Vi levererar doftljusen tillsammans med en trevligt dekorerad presentkorg.

Priserna nedan gäller vid beställningar av minst fem presentset. Beställer du varor för minst 1200 kronor bjuder vi på en presentkorg per varje 200 kronor i ordervärde, oavsett vad du beställer. Frakt tillkommer på alla ordrar. Alla priser på denna sida är eklusive moms om inget annat anges.

Triss i juldofter

Presentkorg med tre doftljus som du kombinerar efter eget huvud, eller låter oss välja ut. Priser från 220 kronor per set.

Naturens guld

I Glommen, norr om Falkenberg låter vi våra bin flyga på strandängarna och samla nektar som blir till gyllene honung. Vi tappar den på småburkar och säljer direkt i vår gårdsbutik.

För 250 kronor per set får du en lite lyxigare korg, med tre doftljus och en honungsburk.

Personlig julhälsning

Lägg till en personlig julhälsning med ditt företags logotype, eller ett handskrivet meddelande. Beskriv dina behov så hjälper vi dig ta fram ett julkort med trevligt motiv.

Begär offert

Fyll i en offertfråga med dina önskemål och vi återkommer med ett detaljerat förslag.

Betalningsvillkor

Vi fakturerar, efter kreditprövning, med betalningsvillkor 15 dagar netto. Det går förstås också bra att betala på annat sätt, till exekmpel med kort. Skriv ett meddelande om detta i din offertförfrågan.

Leveranstid

Vi behöver din beställning senast 30 november för leverans senast 16 december. Vissa varor kan sälja slut. Beställ i god tid för att säkra din leverans!

Skatteregler

Enligt Skatteverket är julgåvor till anställda skattefria upp till 450 kronor inklusive. Julgåvor till kunder är i allmänhet inte avdragsgilla.

Kontaktinformation

Vaxriket.se drivs av:
Bisamhället i Glommen AB
BOX 4115
311 04 Glommen

Telefon: 0706 033 388

För att kontakta oss per epost, var god använd kontaktformuläret

Organisationsnummer: 559032-8596

Godkänt för F-skatt